Lifestyle

(FOTO) Un model din Moldova a mers goală-pușcă prin Paris, în fața turiștilor: Fetelor, învățați și găsiți un job real, altfel veți ajunge ca mine!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Modelul internațional Alexandrina Țurcan, originară din Republica Moldova, a obținut un rol scurt în noua producție cinematografică „Emily in Paris”, astfel ea a ajuns să defileze goală-pușcă în centrul Parisului, transmite Telegraph.md, cu referire la Curentul.md

„Rolul meu în „Emily in Paris” a fost o experiență extraordinară, o mulțime de râsete!

P.S. Vă rog, nu arătați ultima imagine mamei mele, căci va face atac de cord (din fericire, ea nu are Netflix). Și, da, am mers goală pe Podul Alexandru al III-lea în august, ceea ce înseamnă turiști, numerooooși turiști. Dar, ce nu faci pentru artă”.

Lecție!: Fetelor, mergeți la ȘCOALĂ, luați o DIPLOMĂ și găsiți un JOB REAL, altfel veți ajunge ca mine. Veți merge goale pentru vreo producție Netflix, pentru a avea din ce trăi”, a mărturisit modelul, pe Instagram.

 

 

FOTO-VIDEO // De la o mușcătură de țânțar i s-a umflat piciorul și a ajuns de 5 ori mai mare. Ce-a pățit un tânăr de 20 de ani

loading...

Comments are closed.