FOTO // Un moldovean de 64 de ani a încercat să introducă ilegal mai multe mărfuri de de larg consum pe teritoriul țării

Polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD au depistat un lot de mărfuri de larg consum, care era transportat fără acte de proveniență și a fost introdus ilegal din Ucraina în Republica Moldova.

Cazul a fost consemnat ieri noaptea, 25 iulie 2023, ca urmare a valorificării unei informații operative în zona de responsabilitate a SPF Briceni.

În apropiere de PTF Briceni-Rossoșanî, pe direcția intrare în țară, după efectuarea controlului vamal, patrula Poliției de Frontieră a oprit în trafic un microbuz, înmatriculat în Republica Moldova.

La volanul acestuia a fost legitimat un cetățean moldovean în vârstă de 64 de ani. În cadrul verificării actelor pentru mijlocul de transport, dar și a cabinei, polițiștii de frontieră au depistate mai multe mărfuri de larg consum.

Conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de însoțire pentru marfă, declarând că transportă doar lucruri personale și nu are declarații vamale.

În continuare, cazul este examinat în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Marfa a fost ridicată și plasată în camera de păstrare a corpurilor delicte, până la finalizarea cercetărilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share