FOTO: Un preot a fost arestat după ce a vândut bilete spre Rai cu 500 de dolari bucata

Preot, religie, bilet, rai, bilet în rai, biserică, arestat, infractor, escroc, soție, egiptean, dolari, poliție
 

Tito Watts, un pastor din Zimbabwe, și soția acestuia, Amanda, au fost arestați după ce au vândut biletele spre… Rai, scrie egipttoday.com.

Potrivit polițiștilor, pastorul și soția acestuia sunt vinovați de înșelătorie, după ce le-au promis credincioșilor că biletul de 500 de dolari le garanta intrarea în Rai, fără să mai aibă parte de Judecata de Apoi.

Nu mă interesează ce spun oamenii și poliția despre mine, sunt urmărit penal pentru că fac munca Domnului. (…) Iisus Hristos mi s-a arătat și mi-a dat biletele făcute din aur pur, pentru ca eu să le vând oamenilor care vor să se salveze”, a spus pastorul.

Potrivit jurnaliștilor din zonă, mii de oameni protestează după ce pastorul a fost arestat. Aceștia le cer autorităților eliberarea imediată a bărbatului.

Chiar dacă Watts le-a spus oamenilor că biletele, care arată ca niște lingouri (vezi foto), sunt făcute 100% din aur, polițiștii îl contrazic. Acestea sunt, de fapt, bucăți de lemn aurite. Pe fiecare dintre ele scrie „Bilet spre Rai. Valabil pentru o singură persoană”.

Poliția a găsit cel putin 10 mii de dolari în casa acestuia si pui de crocodil.

Total
0
Shares
Total
0
Share