Externe

FOTO // Un prosop i-a pus pe drumuri pe polițiștii români. Credeau că la un cămin din Iași e afișat semnul „Z” al armatei ruse

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliţiştii ieşeni au intrat în camera de cămin a unui student pentru a verifica ce semnifică semnul „Z” afişat la geamul acestuia, informează Adevărul.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Un prosop banal pe care era desenat un cal într-un grajd i-a pus pe drumuri pe poliţiştii ieşeni care au bătut la uşa unui student din Iaşi. Acesta a pus prosopul la uscat împăturit în două, iar partea care se vedea înspre stradă i-a dus pe agenţi cu gândul la semnul „Z” al lui Vladimir Putin şi al soldaţilor acestuia.

La căminele studenţeşti din campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi sunt cazaţi foarte mulţi refugiaţi ucraineni, acesta fiind motivul pentru care un alt student a anunţat administratorul căminului şi poliţiştii că la geamul unei camere de la etajul V se află afişat un steag cu însemnele invaziei ruseşti din Ucraina.

Denunţătorul a considerat că este vorba de un gest teribilist, în spirit de glumă sau chiar că ar fi vorba despre o persoană care apreciază invazia Rusiei din Ucraina.

loading...

Comments are closed.