(Foto) Un șofer a încercat să ocolească o groapă, dar s-a lovit cu altă mașină care venea cu viteză pe contrasens

Un șofer a încercat să ocolească o groapă, dar s-a lovit cu altă mașină care venea cu viteză pe contrasens, accident rutier grav, politia investigheaza cazul, drumuri moldova, 
Un automobil de model Renault Scenic, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 78 de ani, s-a ciocnit frontal de o mașină de model Opel Omega. Accidentul a avut loc astăzi, 9 iulie, în jurul orei 11:40, la intrarea în satul Nicolaevca din raionul Sîngerei. 

Automobil de model Opel ce era condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani și avea ca pasageri încă cinci persoane cu vârstele între 10 și 49 de ani. În urma impactului două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor.

La moment se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului. Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă șoferii să respecte Regulamentul Circulației Rutiere din Moldova pentru a evita asemnea accidente grave.

Amintim că ieri un alt accident rutier s-a produs în raionul Sîngerei. Un bărbat de 40 de ani a fost lovit mortal de o mașină (detalii aici).

Total
0
Shares
Total
0
Share