Alte știri

FOTO // Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului și s-a tamponat de o cisternă a unei stații PECO din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața de 24 mai, ora 05:52, poliția a fost sesizată precum că la intersecția str. Balcani cu Durlești s-a produs un accident rutier cu tamponare în obstacol. Imediat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere s-a deplasat la fața locului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În urma documentării, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca ,,Volkswagen”, ce era condus de un șofer în vârstă de 19 de ani, a pierdut controlul asupra automobilului, a derapat de pe carosabil intrând pe teritoriul unei stații PECO, s-a tamponat într-o cisternă.

În urma impactului a avut de pătimit și a fost transportat la spital conducătorul autovehicolului, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă conducătorul se afla sau nu sub influența alcoolului ori a altor substanțe psihotrope. Alți participanți la trafic nu au fost implicați în accidentul rutier.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă, angajații poliției stabilesc toate circumstanțele și cauzele producerii accidentului rutier.

loading...

Comments are closed.