(Foto) Un tânăr de 25 de ani s-a urcat beat la volan şi și-a ucis prietenul într-un tragic accident, la Orhei

S-a urcat beat la volan şi și-a ucis prietenul într-un accident, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, politia moldova 

În această noapte în jurul orei 03:30 a avut loc un accident rutier în localitatea Furceni din raionul Orhei. Mașina era condusă de un tânăr de 25 de ani, iar ca pasageri mai erau alții trei prieteni, care se întorceau de la distracții.

Din cauza vitezei excesive și stării de ebrietate avansată a șoferului, acesta nu s-a isprăvit cu conducerea mașinii și s-a tamponat în bordură, ulterior înversându-se.

În urma accidentului, un pasager de 21 de ani a decedat la fața locului, iar alții doi, de 19 și 20 de ani împreună cu șoferul au avut nevoie de îngrijiri medicale. Fiind verificat cu aparatul Drager, s-a stabilit că șoferul avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.09 mg/l.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește conducătorilor auto că starea de ebrietate la volan duce la astfel de consecințe, iar în majoritatea cazurilor au de suferit persoane nevinovate.

Total
0
Shares
Total
0
Share