Politică

(Foto) Un torționar de la 7 aprilie a fost ales astăzi ministru în guvernul ilegal al Maiei Sandu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentantul PSRM, care a fost numit ministru al Apărării, Pavel Voicu, a fost acuzat că a maltratat tinerii în timpul protestelor din 7 aprilie 2009. Acesta a deținut atunci funcția de comisar al sectorului de poliție Botanica din Chișinău, relatează Today.md.

Presa a scris atunci că Voicu, în calitate de șef al poliției de la Botanica, ar fi fost implicat în reținerea, maltratarea și torturarea tinerilor. În 2017, acesta a ajuns consilier pentru misiuni speciale al președintelui Igor Dodon.
 
Astăzi, Voicu a fost acceptat în garnitura guvernametală ilegală a PSRM-ACUM, condusă de Maia Sandu.
 
El nu este singurul acuzat de ilegalități comise pe 7 aprilie. Candidatul monstruoasei coaliții PSRM-ACUM pentru funcția de președinte al Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a amenințat pe tineri că vor fi împușcați, dacă vor continua protestele, pe 8 aprilie 2009. Ulterior, în calitate de prim-ministru, ea a decis expulzarea ambasadorului României și introducerea vizelor pentru cetățenii țării vecine.
Un torționar de la 7 aprilie a fost ales astăzi ministru în guvernul ilegal al Maiei Sandu, psrm acum, parlament republica moldova, pavel voicu, 
loading...

Comments are closed.