Alte știri

FOTO // Usatîi, cu ochii pe Cavcaliuc: I-a plăcut lansarea în campania electorală a partidului PACE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiar și Renato Usatîi a apreciat originalitatea lui Gheorghe Cavcaliuc. Este vorba despre lansarea neobișnuită în campania electorală a partidului PACE. În loc de discursuri oficiale, așa cum fac toți, PACE a prezentat Moldova – culcată într-un sicriu și Moldova viitorului, care va renaște odată cu sosirea unei noi clase politice.

Usatîi a apreciat o știre despre lansarea PACE, plasată pe o rețea de socializare, pe pagina unui post TV din țara noastră.

Odată cu venirea liderului PACE în politică, primarul din Bălți este clar inferior în ceea ce privește mediatizarea sa și a partidului său. Iar imaginea lui Usatîi a fost știrbită în mod clar. În toți anii de activitate politică, acesta nu a prezentat nicio dovadă încălcare a funcționarilor, despre care numai vorbește.

Amintim că anterior, liderul PACE a făcut dezvăluiri despre cazul în care a fost implicată în decembrie 2016, candidata nr.8 pe lista partidului PAS la alegeri parlamentare, Nata Albot, aceasta fiind depistată cu substanțe narcotice asupra sa, pe aeroportul Chișinău.

La două zile de la dezvăluirile făcute de Cavcaliuc, Nata Albot a anunțat că își va retrage candidatura.

Cavcaliuc susține că pe listele electorale există în jur de 30 de persoane care au probleme penale.

Liderul PACE a promis să prezinte noi dezvăluiri șocante săptămâna viitoare.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

loading...

Comments are closed.