Alte știri

FOTO // Vedetele americane SE DEZBRACĂ pentru campania electorală Trump-Biden. Care este motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe celebrități din SUA au lansat o companie neobișnuită de promovare a votului prin corespondență la alegerile prezidențiale din 2020. Printre actori, actrițe și cântărețe celebre s-au dezbrăcat în fața camerelor pentru a îi îndemna pe oameni să voteze în deplină siguranță pentru ei, dar și pentru ceilalți, folosind procedura de vot prin corespondență, transmite Telegraph.md, cu referire la Safenews,md

Celebritățile au lansat această campanie în contextul în care există riscul ca foarte multor votanți să li se anuleze voturile pentru că nu a fost îndeplinită corect procedura de votare prin corespondență – în cazul în care buletinul de vot nu este corect completat sau nu este transmis în numărul corect de plicuri, atunci el poate fi anulat.

Pentru a atrage atenția asupra acestor „voturi goale”, celebritățile și-au dat jos hainele și au pozat îndemnând la a vota având în vedere aceste proceduri specifice.

Printre cei care au participat la campanie se numără celebrul actor din seria Marvel, Mark Rufallo, actrița Sarah Silverman, Naomi Campbell sau Chelsea Handler.

Cât timp rezistă coronavirusul pe pielea umană și cum poate fi ucis în 15 secunde

loading...

Comments are closed.