Politic

(Foto, video) Andrian Candu: Sunt cu Nicolae Ciubuc la Călărași, urmează o zi plină și interesantă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caravana Partidului Democrat în frunte cu Andrian Candu a ajuns astăzi în raionul Călărași, circumscripția nr.15, unde din partea PDM candidează Nicolae Ciubuc pentru funcția de deputat la alegerile din 24 februarie.

„Discutăm la Călărași despre drumuri bune, despre salarii și pensii majorate, discutăm despre cum am reușit să facem viața mai bună în trei ani și câte încă urmează să realizăm în următorii patru”, a spus Andrian Candu. Iar Nicolae Ciubuc declară că el candideză pentru funcția de deputat „pentru a vă reprezenta cu dăruire și respect în Parlamentul țării. Alături de PDM, voi face mai multe lucruri bune pentru fiecare familie, pentru fiecare localitate, pentru Moldova”.

Nicolae Ciubuc s-a născut într-o familie de oameni gospodari din satul Sadova, raionul Călărași. „De la părinți am învățat valorile care m-au făcut OM. Astăzi, transmit aceste valori și fiului meu. După absolvirea școlii din satul natal și obținerea licenței în Drept, mi-am început activitatea profesională, în domeniul agriculturii. La fel ca agricultorii, nu m-am ferit nici eu de muncă. Am pus umărul și am creat un sistem de subvenționare de care să beneficieze toți producătorii agricoli”, spune candidatul PDM. Ulterior, Nicolae Ciubuc a acceptat responsabilitatea de a fi ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Mai jos vedeți câteva momente din campania electorală făcută astăzi de PDM îm raionul Călărași.

loading...

Comments are closed.