Alte știri

(foto/video) Bomba pe 4 roți și-a găsit sfârșitul? Un microbuz s-a izbit violent în gardul unui muzeu din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă un accident grav pe o stradă din centrul capitalei. În această noapte, un microbuz s-a izbit în cardul Muzeului Național de Etnografie, de pe strada Mihail Kogâlniceanu. Conform datelor poliției, microbuzul a fost furat de către un bărbat de 32 de ani, care la rândul său era în stare de ebrietate.

Microbuzul, care a primit porecla de bombă pe patru roți din partea internauților. Stătea parcat pe strada Șciusev din capitală în momentul când a fost furat.

Conform datelor comunicate de poliție publicației deschide.md, mijlocul de transport a fost furat în jurul orei 21.00, iar peste 15 minute a fost identificat, în stare accidentată pe strada Mihail Kogâlniceanu, intersecție cu Serghei Lazo.

Cu câteva zile în urmă, pe Facebook a fost publicată o poză cu acest microbuz, internauții băteau alarma, spunând că acesta e periculos pentru alți participanți la trafic.

În urma accidentului, victime nu au fost înregistrate.

Опубликовано Виктором Дукой Четверг, 11 апреля 2019 г.

что тут происходит ?Согласно заданным вопросамПарня какого-то прижали к земле и держатБус снес забор и улетел дальшеМашина слева вроде тоже примятаслегкаМоя версия – чувак которого прижали к земле – водитель буса, который походу зацепил другую машину и его унесло на тротуар через забор… А держат его потому что наверное он буянил… Скорее всего упорат

Опубликовано Владимиром Опрей Четверг, 11 апреля 2019 г.

Sursa poze: Facebook/Victor Duca

loading...

Comments are closed.