Social

(Foto, video) Cavcaliuc: În această noapte, 315 echipaje și 800 angajați ai Poliției Naționale au fost la datorie!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această noapte, pe întreg teritoriul țării am avut parte de precipitatii mixte puternice, preponderent sub formă de ploaie și lapoviță și depuneri de chiciură, iar temperaturile au coborât până la – 12 grade Celsius.

Șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, a declatrat că polițiștii într-un număr de 315 echipaje și 800 angajați IGP au fost la datorie pentru a interveni în caz de necesitate și au fost implicați la 89 intervenții prin acordarea suportului necesar cetățenilor aflați în dificultate, inclusiv prin implicarea în comun cu Administrația Publică Locală la deszăpezirea traseelor.

Regretabil este faptul că au fost înregistrate 111 accidente rutiere soldate cu 7 persoane traumatizate. La moment, pe 5 trasee din diferite raioane este sistată parțial circulația pentru autocamioanele de mare tonaj, iar trasee blocate nu sunt.

„Recomandăm repetat șoferilor să fie prudenţi pe traseele din ţară, iar automobilele să fie echipate potrivit condițiilor climaterice”, a spus Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.