(Foto, video) Cine este Polițistul care a stârnit admirația internauților, după ce a refuzat să vorbească în limba rusă!

andrei rotaru, Cine este Polițistul care a stârnit admirația internauților, după ce a refuzat să vorbească în limba rusă, tatiana spinu, politia moldova, igp pinzari, limba romana 

Ofițerul de patrulare care acum câteva zile a refuzat să vorbeasă în rusă cu un șofer din UTA Găgăuzia este logodnicul interpretei Tatiana Spânu. Acesta se numește Andrei Rotaru, are 27 de ani și este din raionul Hâncești, scrie ProTV.

Contactată de telefonic, Tatiana Spânu a confirmat că polițistul este logodnicul ei și a declarat că este mândră de el. Cei doi s-au logodit în septembrie anul trecut.

În prezent Andrei Rotaru este subofițer patrulare al plutonului Hîncești, Cimișlia, Leova, al Batalionului 3 a Brigăzii de patrulare Centru.

Amintim că subofițerul de poliție s-a pomenit obligat de un șofer din Vulcănești să îi vorbească în limba rusă. După ce conducătorul auto tras pe dreapta în orașul Cimișlia, i-a cerut omului legii să îi spună în rusă ce reguli de circulație a încălcat, ultimul a refuzat vehement să o facă.
Total
0
Shares
Total
0
Share