Politic

(Foto / Video) De la Platforma DA la Partidul ȘOR nu-i decât un pas!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un membru activ al protestelor organizate de binomul politic PAS cu DA a fost văzut recent la un eveniment organizat de Partidul ȘOR. Chiar dacă liderii politici din Platforma DA care apar lângă respectivul cetățean protestatar în mai multe poze au discursuri categorice împotriva Primarului de Orhei, Ilan Șor, bărbatul nu s-a arătat deloc deranjat să danseze în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” împreună cu alți oameni în etate la un eveniment organizat de Partidul ȘOR.

Din imaginile video se vede chiar cum acest bărbat se simte foarte bine alături de ceilalți membri și simpatizanți ai partidului condus de către Primarul de Orhei, Ilan Șor. Mai mult, acesta nu protesta și nu scanda lozinci anti Șor, dar dansa pe muzica plătita de Ilan Șor.

Nu e primul caz când oamenii care sunt văzuți la protestele organizate de către Maia Sandu și Andrei Năstase sunt ulterior văzuți la evenimente sau împreună cu politicienii criticați de binomul Maia – Năstase. Acest lucru înseamnă în viziunea mai multor comentatori politici că persoanele care protestează împreună cu liderii din PAS, Platforma DA și PLDM sunt pur și simplu plătiți, având în realitate viziuni politice diferite, precum e cazul acestui bărbat.

 

loading...

Comments are closed.