(foto/video) Deputat socialist surprins cum descărca crupe și ulei dintr-un camion pentru a le “cadona” alegătorilor

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,deputati socialisti, zinaida greceanii, oleg savva, cumpararea alegatorilor, psrm alegeri

Socialiștii se pregătesc intensiv de alegerile parlamentare, iar pentru a ajunge din nou în Legislativ un deputat a coborât la munca de jos. Parlamentarul Oleg Savva, care a fost nominalizat de Partidul Socialiștilor din R. Moldova în circumscripția electorală din Fălești, a fost surprins de niște trecători cum descărca dintr-un camion pachete cu crupe.

Martorii care au trimis aceste poze la redacție susțin că Oleg Savva căra pachetele respective, alături de alți colegi de-ai săi, în sediul partidului din Fălești, transmite Ziarul Național.

De asemenea, zilele trecute pe rețelele de socializare au apărut imagini cu socialiștii din Dondușeni. Mai mulți activiști ai formațiunii descarcă de zor dintr-un camion sticle cu ulei, zahăr, dar și crupe.

De menționat că legislația interzice acordarea darurilor electorale.

O situație asemănătoare a fost surprinsă și la Dondușeni. Activiștii PSRM descărcau pachete de crupe, zahăr și ulei la sediul PSRM din Dondușeni.

Total
0
Shares
Total
0
Share