Externe

(foto/video) Doi președinți de țară filmați cum se plimbă cu rolele ținându-se de mână

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dintr-o parte s-ar părea că un cuplu fericit a ieșit la o plimbare romantică, dar nu este așa. Președintele Estoniei și cel al Sloveniei s-au plimbat ieri, 2 septembrie cu rolele printr-un parc. Pozele au fost postate de către ambii pe rețelele de socializare.

Președintele Estoniei, Kersti Kaljulaid și cel al Sloveniei, Borut Pahor, s-au plimbat ieri, 2 septembrie cu rolele prin parc. Poze de la plimbare au fost postate de Kaljulaid pe pagina sa de Facebook, dar și pe instagramul lui Pahor pot fi văzute unele poze.

„Luni dimineață, a început vizita mea în Slovenia. Dacă dorim să înțelegem opiniile privind problemele de securitate, de mediu și altele, trebuie să fim întâi de toate oameni”, scrie președintele Estoniei pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Borut Pahor a scris un alt mesaj pe pagina sa de Instagram, spunând că „Împreună cu Kersti ne-am ținut de cuvânt, mai mult de atât, ne-am plimbat pe role prin ploaie.” . Cei doi șefi de stat, au fost fotografiați ținându-se de mână. Este cunoscut faptul că președintele sloven, a învățat mersul pe role mai devreme decât a învățat să vorbească.

loading...

Comments are closed.