Alte știri

FOTO/VIDEO // Polițiștii de frontieră au intervenit pentru a scoate mai multe mașini blocate în nămeți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Drumuri înzăpezite și mașini blocate la frontieră. Polițiștii de frontieră din țară au deblocat mai multe autoturisme blocate în zăpadă.

Polițiștii de frontieră de la SPF Cișmichioi, aflându-se în misiune de serviciu, pe traseul dintre or. Vulcănești și satul Cișmichioi au observat trei autoturisme blocate în nămeți. În mod operativ, polițiștii de frontieră s-au implicat și au ajutat conducătorii auto aflați în dificultate, autoturismele fiind tractate și scoase din blocaj.

Porțiunea de drum de circa 6 km dintre or. Vulcănești și s. Burlăceni este blocată din cauza stratului de zăpadă de cca 90 cm. Au fost informate organele de cooperare pentru deblocarea drumului. A fost acordat ajutor la dezăpezirea unei mașini de poliție și a unei ambulanțe de către polițiștii de frontieră în comun cu IGSU.

Drumurile dintre or. Ceadîr-Lunga și PTF Ceadîr-Lunga-1, PTF Cedîr-Lunga-2 și SPF Valea Perjei sunt blocate din cauza unui strat de zăpadă de cca 90 cm. S-au informat organele de cooperare pentru deblocarea drumului.

Porțiunea de drum de 1,5 km, între satul Cișmichioi și PTF Etulia a viscolit un strat de zăpadă de pînă la 90 cm.

loading...

Comments are closed.