Social

(Foto, video) Fundaţia lui Vlad Plahotniuc a revenit cu daruri pentru bebeluși la Institutul Mamei şi Copilului

Pinterest LinkedIn Tumblr

În urmă cu doi ani, Fundația Edelweiss a lansat campania „O nouă viaţă” la Institutul Mamei și Copilului (IMC), prin care își dorea să aducă bucurie şi să facă fericite mamele care nasc în această maternitate. Pe parcursul acestor ani echipa fundației a întâlnit mii de familii şi tot atâtea poveşti de viaţă, care pe i-au încurajat să continuie şi să extindă campania în toată ţara.

„Am fost din nou la maternitatea unde această frumoasă aventură a început şi am urat „Bun venit pe lume” altor bebeluşi frumoşi şi sănătoşi. Am întâlnit alte mămici vesele, zâmbitoare şi surprinse de cadoul pe care îl oferă Fundaţia fiecărui nou-născut”, se arată într-un comunicat al Fundației Edelweiss.

Ana Codainic este mama unui băieţel de şase ani şi a adus pe lume al doilea băiat. Dar cutia, cadou din partea Edelweiss este pentru prima dată când o primeşte şi a fost extrem de încântată de acest dar folositor. „Evident că este o surpriză plăcută, cum e şi pentru alte mămici. Pampers, desigur că pampersurile merg cel mai bine. Este şi o plăpumioară. E bine gândit, e bine aranjat, chiar ceea ce trebuie din primele zile de naştere ale unui copil”, a spus Ana Codainic.

Mama lui Darius Guriţanu a fost extrem de fericită să vadă că se gândeşte cineva să dea o mână de ajutor celor care vin acum pe lume, dar şi părinţilor. Cutia cadou a ajuns la proaspătul membru al familiei şi toată lumea s-a bucurat. „Un cadou e întotdeauna binevenit pentru un nou-născut şi pentru o familie tânără, nici nu se discută. Mulţumim fondatorului dumneavoastră, Vlad Plahotniuc, că se gândeşte pentru viitoarea generaţie, o susţine când apare pe lume şi mulţumim foarte mult”, a spus Olesea Guriţanu.

Emoţii la naşterea copilului au nu doar mamele, dar şi tăticii care abia aşteaptă să îşi cunoască micuţii. Pe unul dintre aceştia l-am întâlnit şi noi şi l-am felicitat pentru familia sa frumoasă.

Eugen Guţu este deja tată a trei copii şi s-a bucurat să primească un sprijin în plus din partea echipei Edelweiss şi toate lucrurile necesare din cutia-cadou. „Financiar este destul de anevoios, să spunem aşa. Trebuie de cheltuit o sumă care nu e mare, dar considerabilă. Orice mic ajutor este binevenit”, a declarat acesta.

Alături de familiile de la Institutul Mamei şi Copilului a fost şi Dorina Postu, manager de proiecte Edelweiss: „Ne bucură faptul că această campanie este primită cu mult drag şi lucrurile, produsele de îngrijire sunt de primă necesitate pentru bebeluşi.  Noi vom continua să oferim cutii cadou în toate cele 24 de maternităţi din ţară.”

În cadrul campaniei “O nouă viaţă”, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a oferit, până acum, sprijin pentru peste 24 de mii de familii. Campania continuă în toate cele 24 de maternităţi din toată ţara.

loading...

Comments are closed.