(foto/video) Iată ce le-a spus ieri Vlad Plahotniuc celor peste 5000 de Tineri Democrați la evenimentul de la VATRA

vlad plahotniuc, partidul democrat din moldova, vlad plahotniuc discurs, tineri democrati, formul tineretului democrat, plahotniuc la vatra, plahotniuc motocicleta,, plahotniuc si pavel filip

Echipa de tineret a Partidului Democrat din Moldova a organizat, în data de 2 iunie, un eveniment în cadrul Complexului turistic Etno-Cultural Vatra.

Peste 5000 de tineri din întreaga ţară au participat la această adunare a organizaţiilor locale de tineret. Scopul evenimentului a fost de a aduce împreună pe cei care au contribuit, prin efortul şi entuziasmul lor, la faptele şi reuşitele partidului.

Preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, a fost şi de această dată în mijlocul tinerilor. Liderul democrat a ţinut să le mulţumească tuturor, deoarece munca lor a avut un rol important în obţinerea celui mai bun scor al partidului, la alegerile din acest an.

Liderul PDM le-a vorbit tinerilor şi despre situaţia politică actuală şi principiile care stau la baza negocierilor PDM. „Miza noastră a fost şi este să păstrăm în continuare stabilitatea politică în ţară, să continuăm faptele bune, iar pentru asta este nevoie de o alianţă responsabilă, stabilă şi, foarte important, negociată şi creată aici, la Chişinău”.

Totodată, Vlad Plahotniuc a declarat că PDM va şti să iasă învingător, indiferent de situaţie. Aceasta  a spus că echipa democrată este numeroasă, unită şi puternică, gata de mobilizare în orice moment pentru a proteja ţara şi cetăţenii Moldovei. „Partidul Democrat este un partid dinamic şi puternic, iar voi sunteţi una dintre forţele partidului şi, indiferent de scenariu, chiar şi cel mai negru, suntem gata să ne mobilizăm imediat.”

Evenimentul a continuat cu o serie de competiţii sportive atât de forţă, cât şi de inteligenţă: lupte greco-romane, K1, box, tragerea funiei, dar şi tenis de masă, şah, dame. Preşedintele TDM, Alexandr Cauia, a înmânat premii câştigătorilor la aceste competiţii. Un concert susţinut de artişti renumiţi a încheiat ziua TDM.

La evenimentul de la Complexul Vatra au participat mai mulţi lideri ai Partidului Democrat, printre care prim-vicepreşedintele PDM, prim-ministrul Pavel Filip, dar şi alţi miniştri şi deputaţi democraţi.

Total
0
Shares
Total
0
Share