Social

(Foto, video) „Platon Trust Media” ascunde crima unui primar PLDM: o fetiță de 9 ani a murit fiind călcată de mașina acestuia!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dramă cumplită într-o familie din satul Blândești, raionul Ungheni. O fetiță de 9 ani a decedat fiind călcată de mașina unui primar din PLDM. Tragedia a avut loc în miercuri după-amiaza pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni, unde fetița se plimba cu bicicleta.

Rudele copilei afirmă că automobilul era condus cu viteză excesivă, în caz contrar corpul fetiței nu ar fi fost aruncat la o distanță atât de mare. Mai mult, rudele îndurerate spun că, în momentul accidentului la volan s-ar fi aflat chiar primarul și nu șoferul acestuia, după cum declară acuzatul.

Știrea aceasta a șocat multă lume, fiind difuzată astăzi de diverse surse media din Moldova. Dar fiți atenți la titlurile date de Unimedia și tv8.md:

Din titlu dat de Unimedia este evident că primarul NU e de la PD, or dacă avea să fie, jurnaliștii erau să scrie cu litere de o șchioapă asta, spune bloggerul Eugen Luchianiuc care a verificat cec.md, și într-adevăr primarul e de la PLDM.

Dar nici unimedia și nici tv8 nu specifică partidul, deși, în cazul consilierului PDM care a omorât la Briceni un copil de 7 ani, au specificat că-i democrat, amintește Luchianiuc (vedeți mai jos titlurile din februarie).

Asta e presa „Platon Trust Media” din Moldova, presa alimentată din banii furați din băncile puse pe brânci de raiderul nr.1 în CSI, Veceslav Platon și prietenul său, fostul premier Vlad Filat. Pradoxul este că anume aceste surse media se prezintă ca etalonul „jurnalismului liber și independent” de la Chișinău.

loading...

Comments are closed.