Social

(foto/video) Poliția Națională inițiază un nou proiect a cărui scop este educarea copiilor pentru a diminua numărul de accidente

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc a anunțat pe pagina sa de Facebook lansarea unei noi campanii de informare a tinerelor generații cu privire la regulamentul circulației rutiere. Se are drept scop crearea unei generații responsabile și evitarea accidentelor rutiere.

Proiectul „Permisul de bicicletă” a fost inspirat din practicile poliției din Italia și Germania. Experiența a fost preluată de către echipa Inspectoratului General al Poliției și a lui Gheorghe Cavcaliuc personal în urma vizitelor sale din țările mai sus menționate.

Inspectoratul General al Poliției își propune ca prin acest proiect pe termen lung să obțină mai multe beneficii. Printre acestea sunt educarea copiilor în spiritul cunoașterii și respectării regulilor de circulație rutieră, instruirea unor pietoni exemplari și a șoferilor responsabili și disciplinați, diminuarea esențială a numărului de accidente rutiere, salvarea miilor de vieți omenești și multe alte scopuri.

 

loading...

Comments are closed.