FOTO & VIDEO // Promisiunile lui Șor devin realitate: Un proiect de infrastructură încheiat cu succes la Ciocâlteni

În timp ce guvernarea, de doi ani de când se află la putere, așa și nu poate să se laude cu niciun proiect de infrastructură, echipa lui Ilan Șor activ dezvoltă regiunea, renovând drumuri, grădinițe, construind parcuri și realizând alte proiecte de infrastructură de anvergură în raionul Orhei. De această dată, în satul Ciocâlteni, după reparație, a fost deschis drumul central – un proiect de infrastructură, realizat de echipa lui Ilan Șor.

Datorită susținerii financiare a Consiliului Raional Orhei și Primăriei, reparația acestui drum important pentru Ciocâlteni a fost realizat într-un termen record – în doar trei săptămâni.

Eforturile comune și dedicarea tuturor participanților la proiect au permis finalizarea lui cu succes, asigurând locuitorilor acces comod la cele mai importante instituții publice locale, așa cum sunt grădinița, școala, biserica, Casa de Cultură.

În timpul ceremoniei de deschidere, primarul municipiului Orhei, reprezentantul responsabil din partea Blocului “ȘOR” și a lui Ilan Șor în raionul Orhei, Cristina Cojocari, le-a mulțumit sincer primarului comunei Ciocâlteni, tuturor locuitorilor și celor care activ au participat la realizarea acestui proiect important.

Ea și-a manifestat recunoștința față de liderul Partidului „ȘOR” pentru susținerea multilaterală și implicare în dezvoltarea acestei localități.

Adresându-se localnicilor prin intermediul unei intervenții video, Ilan Șor și-a confirmat deschiderea și loialitatea față de cetățenii Republicii Moldova. În calitate de lider al Partidului Politic „ȘOR”, el a dat asigurări că viața în sate se va îmbunătăți constant, și scopul lui de bază este creșterea nivelului de viață a celora care lucrează și locuiesc aici.

Primarul comunei Ciocâlteni, Tudor Digori, i-a mulțumit lui Ilan Șor pentru susținerea oferită, și și-a exprimat recunoștința față de locuitori pentru încredere.

„Este foarte important ca în localitatea noastră să fie drumuri bune, în special când e vorba de copiii noștri. Sunt bucuroasă că echipa lui Ilan Șor a reușit să repare acest drum în termene restrânse, și să ne ușureze accesul la cele mai importante instituții din sat”, a spus una dintre locuitoarele satului.

„Noi vedem că echipa lui Ilan Șor, cu adevărat, se îngrijește de localitatea noastră. Proiectele lor de infrastructură aduc schimbări pozitive în viața noastră de zi cu zi. Sunt recunoscător că locuiesc în locul unde se fac investiții în dezvoltare”, a spus un bărbat.

„Eu locuiesc aici toată viața și pot spune că niciodată nu am văzut ca asemenea proiecte să fie finalizate în termen atât de scurt. Sunt bucuroasă că echipa lui Ilan Șor se implică atât de activ în dezvoltarea satului nostru, și ne asigură cu infrastructură modernă și calitativă”, a împărtășit cu bucurie o pensionară.

Proiectele de succes, eficient și profesional realizate de Partidul „ȘOR”, reflectă misiunea de bază a formațiunii – de a sluji cetățenilor și de a contribui la dezvoltarea comunităților locale din toată țara.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share