Social

(foto/video) Un automobil a ars ca o torță în această dimineață la Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un automobil a ars ca o torță în această dimineață în sectorul Botanica al capitalei. Din imaginile video se vede cum flăcările au cuprins întreg automobilul, distrugându-l în totalitate.

În timpul incendiului au avut loc și câteva explozii care au speriat locatarii din zonă. După ce flăcările s-au oprit, din automobil nu a mai rămas practic nimic. Incidentul a avut loc pe strada Dacia 22/2.

Martorii au sunat la serviciul 112 și la fața locului a intervenit o mașină de Pompieri, dar deja era prea târziu. Persoanele care locuiesc prin apropiere spun că din cauza mirosului insuportabil provocat de incendiu, era greu să respire și acesta era motivul insomniei multora.

Unii internauți care au comentat incidentul, sunt de părerea că cineva intenționat a incendiat automobilul.

„Asta e inadmisibil ?
Nu poți atenta la proprietatea altcuiva pentru că nu-ți convine cum a parcat… samovolnicia se pedepsește!”, a scris activistul Sandu Panuș.

Toate circumstanțele producerii acestui incident urmează a fi stabilite de oamenii legii.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail [email protected], sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

Sursa video: Zapsa Andrei
Sursa foto: ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.