(foto) Un grup de bălțeni au semnat o petiție împotriva alocării a 8 milioane de lei pentru reconstrucția saunei orășenești

primaria balti, nicolai grigorisin, 8 milioane pentru baie, protest balti, tineri democrati

Ieri, 4 noiembrie în fața Primăriei municipiului Bălți un grup de persoane în frunte cu președintele organizației municipale de aripei de tineret din Partidul Democrat, Alexei Onoico și-au arătat nemulțumirea față de decizia primăriei de a aloca 8 milioane de lei pentru reconstrucția saunei orășenești.

În acest sens, a fost semnată o petiție de către grupul de protestatari care consideră că din acești bani s-ar putea face multe lucruri utile pentru locuitorii orașului decât reconstrucția băii. Totodată, aceștia au menționat că 8 milioane pentru o baie este prea mult, banii aceștia ar fi suficienți pentru construcția a astfel de “edificii” în fiecare sector al municipiului.

Amintim că primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin a declarat că administrația va oferi peste 8 milioane de lei (adică peste jumătate de milion de euro) pentru reconstrucția băii orășenești. Edilul afirmă că pensionarii au nevoie de un loc în care să meargă să se spele. Totodată, președintele TD Bălți a pornit o inițiativă de a se opune acestui proiect spunând că orașul nu are terenuri de joacă, parcuri, zone de agrement dar se insistă pe construcția acestei băi.

Total
0
Shares
Total
0
Share