Social

(foto/video) Unii moldoveni chiar sunt săritori la nevoie! Au pus mâna pe lopeți și au ajutat șoferii blocați în trafic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prietenul la nevoie se cunoaște. Și chiar dacă nu cunoști persoana, asta nu înseamnă că la o primejdie trebuie să refuzi în a îi oferi ajutor.

Astăzi Republica Moldova a fost surprinsă de o cantitate enormă de precipitații. Mai mulți moldoveni au ajuns în situații mai puțin plăcute. Și dacă taximetriștii au decis că azi e posibil de pus tarife amețitoare, s-au găsit alte persoane bune la suflet care nu au lăsat concetățenii singuri să îndure primejdia.

Unii au pus mâna pe lopeți și au curățat zăpada, alții au ajutat să depășească o porțiune de drum un șofer a cărui automobil nu era capabil să îndure drumul greu de practicat.

De exemplu, tinerii democrați din raioanele Sângerei și Ungheni au lăsat alte treburi la o parte și au pus mâinile pe lopeți. Curățind porțiuni importante de drum au făcut o cale mai ușoară celor porniți la drum.

Nu au rămas în urmă nici polițiștii, șoferii blocați în trafic din cauza drumului greu de traversat au fost ajutați de către angajații Poliției Republicii Moldova.

Fotograful Maxim Ciumaș aflându-se pe traseul Chișinău- Bender a ajutat șoferii blocați în trafic să depășească primejdia.

Atâta timp cât moldovenii se vor ajuta reciproc, nu vor sta indiferenți față de perioadele grele prin care trec conaționalii lor, încă țărișoara noastră nu este pierdută.

loading...

Comments are closed.