Social

(foto/video) Reparația drumurilor din capitală e în toi! Primarul Silvia Radu asigură asfaltarea corectă a străzilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

15 echipe de drumari, angajați ai serviciilor publice, dar și ai companiilor private sunt implicate în lucrările de reparație a drumurilor din capitală și de acoperire a gropilor formate după perioada de iarnă.

Primarul interimar, Silvia Radu a mers personal să vadă dacă lucrările au loc conform normelor și dacă acestea sunt respectate.

Drumarii astăzi lucrează în 4 sectoare a capitalei:

–  În Centru – pe străzile București, Dimitrie Cantemir și bd. Iuri Gagarin

–  La Buiucani – pe strada Calea Ieșilor

–  La Ciocana – pe strada Meșterul Manole

–  La Râșcani – pe străzile Socoleni, Calea Moșilor și Ceucari.

Amintim că în cadrul unei ședințe, primara interimară a Capitalei, Silvia Radu a anunțat că a fost elaborat un plan amplu de reparare a străzilor și gropilor. Astfel, toate gropile din oraș, urmează să fie reperate. De asemene, se va intra și în străzile și curțile din preajma blocurilor, acolo unde nu s-a mai reparat nimic de 20 de ani.

Conform primarei, lucrările vor fi realizate în două etape. La prima etapă se vor astupa gropile după sezonul de iarnă, iar la cea de a doua se vor face reparație generală pe străzile mari, inclusiv trotuarelor, punându-se accent pe persoanele cu necesități speciale și mamele cu cărucioare.

Bugetul proiectului este de 125 de milioane de lei. Radu a menționat că bani sunt, totul este pregătit, iar cine va fi primar în luna iunie doar va trebui să semneze ordinul de începere a lucrărilor.

loading...

Comments are closed.