(foto) Visul moldovenilor de a merge la Moldova-Franța ruinat de site-urile ce nu le permiteau să cumpere bilete

gheorghe cavcaliuc, Autorităţile iau măsuri sporite de securitate pentru meciul dintre naţionala Moldovei și cea a Franței, fotbal fc zimbru, alexandru epureanu fmf, fedederatia moldoveneasca de fotbal, 

Meciul selecționatei Moldovei contra Franței a fost așteptat de mii de moldoveni, care visau să ajungă pe stadionul Zimbru pentru a vedea pe viu starurile fotbalului mondial precum Mbappe, Pogba și Griezman. Totul însă a fost ruinat astăzi, procurarea biletelor de pe siteul FMF, de pe iTicket și fest.md a fost imposibilă o perioadă îndelungată.

Odată ce oamenii încearcă să acceseze secțiunea bilete, platformele online afișează eroare. Mai mult decât atât, zeci de internauți au comentat pe pagina oficială de Facebook a FMF că este dubios faptul că nu sunt disponibile bilete, deși ieri FMF a anunțat că 700 din biletele destinate suporterilor francezi, care nu au fost procurate, vor fi puse în vânzare ca bilete nominale începând de astăzi, ora 10:00, până joi, ora 22:00, pentru prețul de 100 de lei/bilet, scrie Zugo.md

Reprezentanții presei au contactat repetat reprezentanții FMF, pentru a ne oferi o explicație pe marginea acestui caz, însă ni s-a închis telefonul. Totodată, am solicitat și reacția departamentului comercial iticket, dar la fel ni s-a închis telefonul.

În comentariile postărilor FMF de pe Facebook, mai mulți internauți spun că FMF s-ar face vinovată pentru situația creată, pentru că nu s-ar fi asigurat în cazul în care site-ul va fi accesat de un număr de oameni mai mare decât de obicei, ceea ce ar fi provocat căderea platformei. Un alt utilizator al rețelei de socializare a menționat că a fost personal să cumpere bilete la Federația Moldovenească de Fotbal, însă i s-a comunicat că stocul a fost epuizat.

Total
0
Shares
Total
0
Share