Politic

FOTO // Vlad Filat și-a reluat activitatea politică? La ce eveniment a participat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-premierul Vlad Filat a fost invitatul de onoare la ședința Organizației Teritoriale Căușeni a PLDM, în cadrul căreia au fost făcute totalurile activității din anul 2019, scrie Ziarul Național.

Primul președinte și unul dintre fondatorii PLDM a fost primit „cu multă căldură” de colegii săi, iar Filat le-a urat celor prezenți un An Nou fericit și succes în activitatea de aleși locali, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

În cadrul evenimentului a fost creată organizația raională a Asociației Aleșilor Locali ai PLDM, din care fac parte 7 primari, 63 de consilieri locali și 6 consilieri raionali.

La viitoarea Conferință Națională a Asociației, raionul Căușeni va fi reprezentat de 25 de aleși locali liberal-democrați, cităm din aceeași sursă.

De menționat că Vlad Filat, eliberat din detenție pe 3 decembrie curent, după ce și-a ispășit 2/3 din pedeapsă, a participat pe 8 decembrie și la ședința Consiliului Politic Național (CPN) al PLDM. Acesta a declarat atunci că va avea activitatea politică suspendată până când nu-și va demonstra nevinovăția.

 

 

loading...

Comments are closed.