Politic

(foto) Vlad Plahotniuc a anunțat oficial că va candida la Nisporeni: „Cunosc și iubesc oamenii și locurile acestea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a anunțat pe pagina de Facebook că a ales să candideze pentru un mandat de deputat în circumscripția Nisporeni care este și raionul său de baștină. Plahotniuc își argumentează decizia prin faptul că iubește și cunoaște oamenii și locurile acestea.

Vlad Plahotniuc spune că a făcut multe lucruri bune pentru Nisporeni și prin mandatul său de deputat dorește să continue ceea ce a început. „La forumul filialei locale a PDM, i-am asigurat pe colegii mei democrați că voi reprezenta cu demnitate și mândrie Nisporeniul în legislativ. Pentru mine, semnăturile lor și ale susținătorilor PDM sunt o apreciere și o dovadă de încredere.” scrie Vlad Plahotniuc în mesajul său de pe Facebook.

Candidatul PDM pentru circumscripția din Nisporeni spune că își asumă angajamentul să construiască un model de raion modern, iar ,împreună cu echipa Partidului Democrat vor munci pentru modernizarea tuturor raioanelor și localităților din Republica Moldova. „Nimeni altcineva n-o să ne dezvolte țara dacă nu o vom dezvolta noi, cu forțele proprii și cu pricepere.” își încheie Vlad Plahotniuc mesajul său.

Printre contracandidații lui Vlad Plahotniuc pe circumscripția din raionul Nisporeni se numără socialistul Pavel Artamonov. Candidatul din partea blocului ACUM încă nu a fost anunțat oficial, dar se zvonește că acesta ar putea fi vicepreședintele Partidului Liberal din Moldova, Ion Terguță.

loading...

Comments are closed.