(foto) Vlad Plahotniuc a sărbătorit Revelionul la Nisporeni: “A fost o atmosferă specială! Zâmbetele și bucuriile să le păstrăm și în 2019”

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,vlad plahotniuc nisporeni, pdm nisporeni, vlad plahotniuc revelion, plahotniuc alegeri, plahotniuc circumscriptie nisporeni,

Cu urări de bine şi sănătate, sub un cer invadat de focuri de artificii spectaculoase şi într-o atmosferă incendiară cu muzică aleasă. Aşa a fost petrecută noaptea dintre ani la Nisporeni.

La evenimentul organizat cu sprijinul preşedintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, s-au adunat mii de oameni din raion, dar și din alte colțuri ale țării pentru a întâmpina Anul Nou, transmite Publika.md

Centrul oraşului a fost neîncăpător pentru petrecăreții, care au venit să întâmpine anul 2019 în atmosfera de poveste a Orăşelului de Crăciun, inaugurat de curând.

Tonul petrecerii a fost dat de orchestra fraților Advahov, care i-a acompaniat pe Nicolae şi Isidor Glib, Igor Rusu, Maria Iliuţ şi ansamblul “Crenguța de iederă”. Iar interpreta Natalia Gordienco i-a încins la propriu cu celebrul cântec “Sanie cu zurgălăi”.

Ulterior, pe ritmul urăturilor celor de la Zdob și Zdub, pe scenă au fost aduse pluguri, semn de belşug pentru anul 2019.

La eveniment a fost şi președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care a ținut ca în noaptea dintre ani să fie alături de pământenii săi. “Împreună cu voi o să continuăm să facem multe lucruri frumoase și în țară și aici în Nisporeni. Eu voi fi tot timpul cu voi, voi fi alături și vă voi ajuta să accelerăm pe acest drum util și benefic pentru țară și pentru oameni. Vă doresc să aveți un an bun, să petrecem, oameni buni, îmbrățișați-i pe cei de alături, doriți-le ce este mai bun în lume, sănătate celor dragi și la mulți ani“, s spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Președintele Partidului Democrat a venit și cu un mesaj pe Facebook. “A fost o noapte minunată și o atmosferă cu adevărat specială la Revelionul nostru din Nisporeni. Am petrecut anul cu tradiții frumoase moldovenești, cu bucurie multă și zâmbete sincere, pe care ȋmi doresc să le păstrăm tot anul acesta. Sper că 2019 v-a găsit și pe voi alături de oamenii dragi, cu voie bună și cu noi planuri de viitor. Să avem un an bun!

Oamenii au spus că au încredere că anul 2019 va fi unul prosper și sunt siguri că nu vor pleca în străinătate. Locuitorii din Nisporeni au ținut să mulțumească lui Vlad Plahotniuc pentru ajutorul pe care îl oferă acesta moldovenilor nu doar din Nisporeni dar și din toată țara. “Un an bogat să fie, prosperitate şi ce a promis să se ţină de cuvânt. Să fie sănătos şi să poată să ţină la roate, noi suntem lângă el permanent, o să-l susţinem.

SunStroke Project au întreţinut atmosfera până la miezul nopţii. Şi cum un chef este împlinit cu o gustare şi un pahar de vin fiert, oamenii au fost serviţi gratuit.

Oamenii prezenți la eveniment cu toată familia au spus că sunt satisfăcuți de atmosfera dă sărbătoare creată la Nisporeni, Revelionul a fost importalizat prin fotografii.

Total
0
Shares
Total
0
Share