Politică

(Foto) Vlad Plahotniuc: Edelweiss a dat start campaniei de Paști cu surprize și cadouri pentru familiile din Moldova!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sărbătorile Pascale se apropie şi, tradiţional, începe campania Edelweiss cu prilejul acestora. Prima oprire, fundația a făcut-o la oameni dragi pe care s-au bucurat nespus să îi revadă – familia Rusu.

Elena i-a întâmpinat plină de veselie încă de la poartă şi le-a spus că abia aştepta să le arate ce noi modificări şi-au făcut în casa primită cadou de la Vlad Plahotniuc de Crăciun. Și pe surorile ei mai mari, le-au găsit la fel de voioase şi de optimiste„Ştim cât de mult le place fetelor să citească, aşa că le-am adus în dar o bibliotecă şi 200 de volume de cărţi pentru ca ele să îşi poată cultiva pasiunea”, povestesc membrii echipei Edelweiss.

Ionela a fost deosebit de încântată de surpriză şi a promis că le va citi pe toate cu mare drag. ,,Sunt şocată pentru că eu nu am mai văzut atâtea cărţi. Doar la bibliotecă, dar nu mi-am imaginat că o să am acasă atâtea cărţi. Îmi place mult să citesc poveşti. Ele sunt mai interesante şi cu mai multe personaje.”, a spus fetița.

Andreea este harnică şi îi place să vadă totul ordonat şi curat în casă, aşa că ei i-au adus în dar un aspirator care să o ajute la treburile ei de gospodină. Cadourile nu s-au oprit aici, echipa Edelweiss le-a oferit micuţelor şi tatălui lor produse pentru masa de sărbătoare, din care nu au lipsit cozonacii şi iepuraşii de ciocolată, spre bucuria Elenei, care a desfăcut toate cadourile.

A fost o mare bucurie pentru Edelweiss să-i reîntâlnească pe cei patru şi să îi vadă o familie unită şi frumoasă. ,,Venind aici, am împlinit promisiunea fondatorului Edelweiss, aceea de a-i amenaja Ionelei o bibliotecă personală. Noi sperăm că le-am adus o rază de căldură şi de speranţă în inima acestei familii. Le dorim să aibă parte de sărbători fericite”, a spus Lidia Cucoş, Director Executiv Edelweiss.

Fundația Edelweiss, Am dat start campaniei de Paști cu surprize și cadouri pentru familiile din Moldova, vlad plahontiuc, pdm pentru moldova, surprize pentru copii, fapte nu vorbe, partidul democrat 
loading...

Comments are closed.