(foto) Vlad Plahotniuc împreună cu caravana PDM a mers la Nisporeni

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,vlad plahotniuc, alegeri nisporeni, caravana pdm, plahotniuc sat natal, plahotniuc raionul nisporeni

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a mers împreună cu un grup de colegi din Partidul Democrat în vizită în raionul Nisporeni. Deplasara face parte din ciclul de întâlniri electorale cu alegătorii, denumit caravana PDM.

Vlad Plahotniuc scrie pe pagina sa de Facebook că această zi o dedică nisporenenilor, adăugând că întâlnirile cu oameni nu se compară cu nimic în activitatea fiecărui politician.

Merg alături de caravana PDM ȋn Nisporeni, acolo unde oamenii trăiesc și muncesc. Discutăm deschis despre ce trebuie ȋncă de făcut pentru fiecare localitate, astfel încât să putem răspunde la solicitările lor prin acțiuni concrete, prin faptele care ne caracterizează.” scrie liderul democraților pe Facebook.

Amintim că odată cu începerea campaniei electorale, în data de 24 ianuarie a început și deplasările electorale ale liderilor Partidului Democrat în raioanele din țară. Scopul acestora este de a discuta cu cât mai mulți alegători posibili pentru a le transmite tuturor mesajul Partidului Democrat cu pretinde să guverneze în următorii 4 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share