(Foto) Vlad Plahotniuc: M-am văzut cu profesori, poștași, medici și locuitori ai Nisporeniului

Vlad Plahotniuc, M-am văzut cu profesori, poștași, medici și locuitori ai Nisporeniului, pdm fapte nu vorbe, partidul democrat din moldova, alegeri 24 februarie, alegeri parlamentare 2019, 

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, spune că ȋn general nu cere nimic ȋn avans, este ȋnvățat să ofere, sau să demonstreze, ca să primească ceva. Așa că nici ȋn campania asta nu o să-l vedeți că promite ceva, fără a dovedi ceea ce a putut.

“M-am văzut ieri cu profesori, poștași, medici și locuitori ai Nisporeniului. I-am rugat pe toți să analizeze ce a fost ȋn țară și ȋn raion ȋn ultimii trei ani și ce era ȋnainte. Să compare politicienii după fapte și să aleagă pe cei care au făcut ceva”, a spus Vlad Plahotniuc.

“Am fost impresionat de un copil care mi-a mulțumit pentru terenurile de joacă din Nisporeni, iar mama sa m-a întrebat dacă alocațiile de 200 de lei se aplică și la copiii deja născuți sau doar la cei care se vor naște după aprobarea legii și când vor începe să fie date. I-am spus că da, ele sunt pentru toți copiii de până la 18 ani. Și vor intra în vigoare dacă PDM va avea, în continuare, majoritate parlamentară și vom putea trece această lege. Pentru că noi vrem să continuăm faptele bune pe care le-am început și ne îndeplinim promisiunile față de oameni”, a adăugat liderul PDM.

Sloganul său electoral este FAPTE, NU VORBE!

Total
0
Shares
Total
0
Share