Politic

(Foto) Vlad Plahotniuc s-a întîlnit cu sportivii noștri medaliați cu aur la Olimpiada de Tineret de la Buenos Aires

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, s-a întîlnit astăzi cu sportivii moldoveni medaliați cu aur la Olimpiada de Tineret de la Buenos Aires (Argentina). La eveniment a luat parte și președintele Comitetului Național Olimpic din Moldova, Nicolae Juravschi.

„Am admirat întotdeauna oamenii luptători, cu mentalitate de învingători. Alexandrin Guțu și Tatiana Salcuțan, sportivii noștri medaliați cu aur la Olimpiada de Tineret de la Buenos Aires, sunt exemple de muncă și reușită. Performanța lor e cu atât mai impresionantă cu cât nici nu au ajuns la vârsta majoratului, iar asta îi face adevărate modele pentru tineri din generația lor. Le doresc să își păstreze ambiția asta formidabilă, să fie mereu cei mai buni și să continue să aibă succese Pentru Moldova” – spus Vlad Plahotniuc. 

Pentru performanțele lor, cei doi sportivii medaliați cu aur au fost premiați de liderul PDM cu câte 50 000 de lei, iar sportivul medaliat cu bronz – un premiu de 25 mii de lei.

Amintim că Tatiana Salcuțan a reușit să obțină medalia de aur la înot, proba 200 de metri spate. La rândul său, Alexandrin Guțu a reușit să obțină medalia de aur la luptele greco-romane, categoria de 71 kilograme.

loading...

Comments are closed.