(foto) Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu un antreprenor din raionul Strășeni: Vom munci ca așa afaceri să se dezvolte în continuare

vlad plahotniuc, plahotniuc straseni, locuri de munca, intreprinderi moldova, sustinerea bisnesului, oameni de afaceri, asociatia oamenilor de afaceri, plahotniuc sustine afacerile

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc în cadrul unei vizite în raionul Strășeni, s-a întâlnit cu un om de afaceri din localitatea Lozova. Liderul democraților l-a felicitat pentru performanțele obținute și i-a urat ambiție și curaj în continuare.

Valentin Cvasov este un tânăr antreprenor care a construit o afacere de succes în localitatea Lozova, din raionul Strășeni. Prin investiții și un efort colosal depus, acesta a reușit să ofere zeci de locuri de muncă. Angajații acestuia sunt mulțumiți că au stabilitate și lucrează în condiții moderne. Omul de afaceri a fost felicitat de Vlad Plahotniuc pentru ambiția și curajul de care a dat dovadă.

“Astfel de exemple îmi doresc să văd în toată Moldova noastră.” scrie președintele PDM în postarea sa de pe Facebook. Acesta a adăugat că pentru aceste lucruri s-a muncit și se va munci și pe viitor în Guvern și Parlament, ca astfel de afaceri să fie construite în cât mai multe localități și cetățenii să aibă posibilitatea să lucreze acasă, în Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share