Politic

(foto) Vlad Plahotniuc: Vom continua reformele până vom atinge potențialul real al țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc a mers astăzi în vizite electorale în localitățile Marinici, Șișcani și Bolțun. Liderul democraților spune că oamenii observă schimbări spre bine în țară și că vor vota în data de 24 februarie anume Partidul Democrat din Moldova.

Vlad Plahotniuc scrie pe pagina sa de Facebook că oamenii vor ca lucrurile bune și schimbările în partea pozitivă să continue. Aceștia sunt hotărâți să ofere votul Partidului Democrat pentru ca proiectele de infrastructură să continue. Cetățenii vor ca infrastructura să fie îmbunătățită prin gazificarea localităților, crearea locurilor de muncă dar și îmbunătățirea sistemului medical prin acordarea fiecărei localități câte un medic de familie.

În discuțiile ce le-a avut cu oamenii, Vlad Plahotniuc spune că o atenție deosebită a fost acordată agriculturii. „Sunt fermieri harnici aici, la fel ca ȋn toate satele Moldovei și cu toții au nevoie de sprijinul statului pentru a se dezvolta. Noi deja am venit cu multe măsuri ȋn domeniu – subvenții cu o valoare fără precedent, modernizarea legislației și suport pentru irigații.”, scrie președintele PDM în postarea sa pe Facebook.

Președintele Partidului Democrat scrie că viziunea formațiunii ce o conduce este una clară, adică de a continua investițiile și reformele în sectorul agricol până ce țara noastră va atinge potențialul uriaș pe care îl are de fapt.

loading...

Comments are closed.