FOTO: Vrea să-l facă gelos pe Brad Pitt? Angelina Jolie a pozat COMPLET GOALĂ pentru o revistă celebră

Angelina Jolie, nude, poze, goală
 

„Maleficenta” stârnește controverse cu o nouă apariție în revista Harpers Bazaar, în care decoperim un interviu sincer despre trăirile ei, dar și a pozat provocator, nud sau îmbrăcată lejer, scrie EA.md

La numai o lună de la imaginile provocatoare apărute pe paginile revistei Madame Figaro, unde actrița a pozat goală în cadă, noi fotografii, de această dată, mult mai îndrăznețe, stârnesc admirația fanilor. Angelina Jolie apare pe coperta revistei Harpers Bazaar, dar și pe paginile publicației, fiind complet dezbrăcată, acoperită cu un voal transparent, care nu ascunde nimic ci cumva oferă un aer diafan imaginii acesteia.

Fotografiile au stârnit admirația fanilor, totodată, descoperind o latură nouă a Angelinei. Aceștia au aflat că, deși în prezent este admirată de milioane de pameni, în anii de liceu, nu era deloc populară. Aceasta a mai dezvăluit că are o fire neîmblânzită și că visul ei este de a locui peste hotare, lucru pe care nu-l poate face deoarece Brad Pitt, de care s-a despărțit în anul 2016, nu este de acord ca copiii să părăsească Los Angeles-ul.

Actrița a mai vorbit și despre traumele, rănile suferite: „Cele invizibile sunt cele mai greu de vindecat. Viața are multe întorsături. Câteodată suferi, pentru că îi vezi pe cei dragi cum suferă, iar tu nu poți să fii liberă și deschisă așa cum dorește sufletul tău”.

Angelina Jolie și Brad Pitt și-au anunțat despărțirea în toamna lui 2016, iar până în prezent nu au reușit să ajungă la un comun acord în ceea ce privește divorțul și împărțirea custodiei celor șase copii pe care îi au împreună.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share