Alte știri

FOTO // Wizz Air Abu Dhabi a efectuat primul zbor la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Wizz Air Abu Dhabi, o nouă companie aeriană națională din Emiratele Arabe Unite a celebrat astăzi lansarea rutei Abu Dhabi-Chișinău, care a fost operată pentru prima dată.

Aeronava a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău la ora 14.30 și a fost inaugurată prin tradiționalul botez.

Pentru a asigura pasagerii și echipajul aeronavei să călătorească în siguranță, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a păstra distanța socială în timpul îmbarcării și pentru a menține la cel mai înalt nivel curățenia la bordul aeronavei.

Mai multe informații despre programul de zbor și bilete, pasagerii pot afla pe wizzair.com și aplicația mobilă a companiei aeriene.

Pasagerii care planifică să efectueze un zbor spre această destinație, pot verifica condițiile și restricțiile actuale de intrare în țara unde călătoresc pe site-ul web Wizz Air în secțiunea „Harta planificării călătoriei” sau pe site-ul oficial al țării și / sau consulatului acesteia.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ar putea fi o imagine cu avion şi în aer liberAr putea fi o imagine cu avion şi în aer liberAr putea fi o imagine cu avion şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi avion

loading...

Comments are closed.