(foto)Azi cu Maia Sandu, ieri cu Plahotniuc! Vezi cine-s eroii din societatea civilă!

echipa lui plahotniuc, moldova, soceietatea civila, Valeriu Pasa, Dumitru Alaiba, NU Plaha, Nu mixt, Viorel Mardare, Alex Lebedev
 
Eugen Luchianiuc a postat pe blogul său un articol bombă!
A fost schimbată garnitura guvernului. Reacțiile politicienilor au fost diferite. De la aprobare la începutul turnatului de rahat peste noii membri. Cea mai hazlie a fost cea de pe profilul de facebook al Maiei Sandu. Eu voi cita doar începutul, restul îs baleverne mayase.

Criză de oameni în PD?
Remanierea guvernamentală arată că Partidul Democrat nu are cadre suficiente să demareze reformele necesare pentru oameni.

Voi ați văzut vreodată o garnitură de guvern propusă de Maia Sandu? Unicul pe care îl au confirmat este Negruță pe care-l vor la finanțe. Da, acel Negruță care aproba bugetele prin februarie, deși le promitea din septembrie. Pot să facă un simplu exercițiu, nu e greu. Cu argumentare. Pot să le dau un exemplu.

Fotografia de mai sus e din 2012. Din acești oameni eu aș face un guvern bun de tot, să-i zicem #PlahotniucTeam ?

Pe Vitalie Braniște l-aș numi Prim-ministru, pentru că el este înțelept.
Pe Radu Chivriga l-aș pune la finanțe, el poate număra și planifica bine.
Pe Dumitru Ciumac l-aș pune la Ministerul de Interne. Pentru că el e de pe Albișoara și acolo oameni slabi de fire nu trăiesc.
Pe Alex Bordian l-aș pune la Educație, Cultură și Cercetare. El chiar e deștept și citit. Și cult (când nu ucide ceea ce-i alb).
Pe Dragoș evident, la medicină și protecție socială.
Pe Alex Lebedev l-aș pune în locul lui Leancă, primvice-priministru pe Integrarea Europeană.
Pe Gurdilă Alex l-aș pune la externe. Ei cu Lebedev seamănă uneori și s-ar putea înlocui.
Pe Vardanean, evident, la reintegrare.
Pe Olesea Cember aș pune-o la justiție. Pentru că bărbații nu prea au demonstrat nimic în acest domeniu și ar trebui de mai schimbat hegemonia asta.
La apărarea l-aș pune pe Maxim Pulber. Cred că nu trebuie să explic de ce ?

Normal că nu l-aș numi în Guvern pe Alaiba, el trebuie să mediteze mai departe că la ”BEM totul va fi bine”. Pentru conformitate. La offline a fost și tryANUS. Dar el nu s-a fotografiat cu Plahotniuc.

E noapte din nou, în Moldova!

SURSA 

Total
0
Shares
Total
0
Share