(foto)În căutarea candidatului unic la funcția de Primar al Chișinăului? Opt partide de opoziție s-au așezat la masa de negocieri

candidat al opozitiei, candidat comun, alegerile locale chisinau, alegeri chisinau, alegeri primar chisinau, candidati primar chisinau, nastase candidat, costiuc candidat, maia sandu sustinere nastase, pldm alianta nastase
 

Partidele de opoziție pro-europeană s-au adunat astăzi la o masă rotundă pentru a discuta atât despre alegerile locale, cât și despre alegerile parlamentare care ar trebui să aibă loc la sfârșitul acestui an.

Evenimentul a fost organizat de către Mișcarea Civică Europeană în frunte cu Valentin Dolganiuc, Alecu Reniță și Anatol Țaranu. La masa rotundă au fost prezente 8 partide din opoziție, reprezentanții Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Partidului Liberal Reformator (PLR), Partidului Politic Democrația Acasă (PPDA), Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr (PPPDA), Partidului Național Liberal (PNL), Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM) și Partidului Verde Ecologist (PVE) s-au întrunit pentru a discuta despre alegerile ce urmează să aibă în scurt timp în Municipiile Chișinău și Bălți.

Masa rotundă este o nouă etapă a negocierilor privind identificarea și ulterior susținerea unui candidat comun pentru alegerile locale anticipate care vor avea loc în capiutală la data de 20 mai curent.

Printre participanții la discuții se află și două partide care deja și-au înaintat proprii candidați. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a comunicat despre înaintarea liderului formațiunii, Andrei Năstase la funcția de primar, la fel și Partidul Democrația Acasă care l-a înaintat pe Vasile Costiuc pentru funcția de edil al capitalei.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share