Politic

(FOTO)„Jos mâinile de pe magazinele sociale!” – Mii de oameni au protestat împotriva intenției PAS, PPDA și PLDM de a lichida magazinele sociale ale lui Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mii de oameni, în majoritate persoane în etate, au protestat astăzi împotriva intenției partidelor PLDM, PAS și PPDA de a lichida magazinele sociale, un proiect extrem popular inițiat de președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor. Manifestanții au organizat un marș și au protestat în fața sediilor PAS și PPDA.

Oamenii s-au adunat în fața Universității de Stat după care au mers în marș la sediul PAS, apoi la PPDA. Manifestanților li s-a alăturat și președintele Partidului ȘOR, dar și alți lideri ai formațiunii, care au fost aclamați de mulțime. „Jos Maia Sandu”, „Maia Sandu la închisoare”, „Noi suntem poporul”, a scandat mulțimea. De asemenea, oamenii, care au venit din toate colțurile țării, au afișat și pancarte cu mesaje împotriva intenției de a închide magazinele sociale „Maia și Andrei, jos mâinile de pe magazinele sociale”, „Șor cu noi, Năstase la gunoi”.

loading...

Comments are closed.