(foto)Primarul general interimar, Silvia Radu, surprinsă în PMAN. S-au făcut primele probe cu decorațiile de Crăciun și s-a stabilit unde va fi amplasat bradul

Primar general, Primar interimar, Primaria Chisinau, pom de Craciun, bradul din Chisinau, Anul Nou, sarbatorile de iarna

Primarul general interimar, Silvia Radu, a fost surprinsă de un trecător împreună cu o parte a echipei sale în Piața Marii Adunări Naționale. După relatările cititorului nostru, în PMAN s-au făcut deja probe cu decorațiile ce urmează să fie instalate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar și s-ar fi stabilit locul unde urmează să fie instalat principalul pom de Crăciun al țării.

Bradul, care are o înălțime de 30 de metri, a fost deja tăiat și este deja în drum spre Chișinău. Acesta este adus din regiunea Bucovel ai Carpaților ucraineni și va fi cel mai înalt brad instalat vreodată în Chișinău, fiind cu peste 10 metri mai înalt decât bradul de anul trecut.

Primarul interimar, Silvia Radu, a declarat astăzi că în acest an bradul de Crăciun va fi îmbodobit cu jucării din Germania. Ele au fost cumpărate angro, după cum a menționat primarul general interimar.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share