(Foto\Video) “Evian” – plăcerea scumpă ce o au în comun Năstase și Dodon!

Andrei Năstase, Platforma DA, PPDA, proteste la Primărie, Evian, Năstase bea Evian, apa scumpă care o bea Năstase, cer validarea mandatului, Andrei Bolocan, emisiunea Lumina, Bolocan interviu cu Dodon

Liderul PPDA, Andrei Năstase, se pare că ține mult la propria sănătate și consumă doar apă de la “Evian”. Tot apă “Evian” iubește să bea și Președintele Dodon. Într-un interviu prin skype, vloggerul Andrei Bolocan i-a atras atenția Președintelui Dodon că astfel de apă este scumpă.

Scumpă, dar nu și pentru politicieni. Astfel, Andrei Năstase a fost surprins la protestul organizat ieri în fața Curții Supreme de Justiție, dar și astăzi la cel din fața Primăriei Chișinău, consumând doar apă “Evian”. Și asta în timp ce protestatariilor, Andrei Năstase nu asigură nici apă simplă de la robinet. La protestele organizate de până acum, Poliția Republicii Moldova fiind cea care a avut grijă să asigure protestatarilor sticle cu apă potabilă.

În interviul său, Bolocan a făcut aluzie că banii lui Dodon, din care își permite să cumpere inclusiv apă potabilă scumpă de la “Evian”, ar veni din Bahamas. Nu cunoaștem de unde vin banii lui Andrei Năstase, care își permite să bea apă la fel de scumpă precum Igor Dodon, dat fiind faptul că în declarația de avere pe ultimii doi ani, Năstase a indicat la sursele sale de venit, doar banii pe care-i primesc copiii săi ca și indemnizații sociale în Germania, dar și salariul soției sale.

politia imparte apa protestatarilor, politia asigura protestatarii cu apa, Evian, proteste, oamenii cer validarea manadatului de primarChiar dacă vloggerul Andrei Bolocan a fost văzut la protestele organizate de Andrei Năstase, acesta nu a comentat, precum în cazul lui Dodon, faptul că liderul Platformei DA consumă apă ce costă cam mult pentru Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share