(foto/video) Incendiar! Alina Zotea așa cum nu ai mai văzut-o! Vezi ce mesaj i-a fost sris pe burtă și cui a fost dedicat!

 

Deputata din fracțiunea Partidului Liberal, Alina Zotea, cu siguranță știe să uimească și să atragă toate privirile. Bloggerul Eugen Luchianiuc, a postat pe profilul său de facebook o poză cu frumoasa brunetă pe care nu ați mai văzut-o!

În imagine, deputata Alina Zotea apare cu umerii goi și cu un mesaj de “La mulți ani”, scris cu o cariocă roșie pe abdomen. Din cele aflate, se pare că mesajul a fost dedicat fostei sale colege din trupa “Micki Girls”, Mariana Morozan.

Alina Zotea, PL, Partidul Liberal, Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoaca, deputat, Parlamentul Republicii Moldova, Valeriu Munteanu, Chirtoaca la Primarie, Uniti pentru unire
Redacția noastră a intrat și în posesia unui colaj video de la ziua de naștere a Marianei Morozan. Publicăm mai jos filmulețul video:

Amintim ca Alina Zotea nu este singurul deputat care și-a scris pe piele mesaje cu carioca. Până a ajunge deputat și Marinei Radvan din fracțiunea PSRM i-a fost scris pe piept un mesaj, doar că necenzurat. Acest lucru nu a încurcat-o însă să devină ales al poporului.

Total
0
Shares
Total
0
Share