Alte știri

Fratele luptătorului Cătălin Moroșan, reţinut într-un dosar de crimă organizată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Claudiu Moroșan, fratele luptătorului Cătălin Moroșan, a fost reţinut marţi seară într-un dosar de crimă organizată și evaziune fiscală.

Bărbatul, care este şi consilier judeţean din partea PNL, este acuzat că ar fi fost implicat într-o rețea care ar fi prejudiciat statul român cu 3 milioane de euro.

Totul a ieşit la iveală în urma unor percheziţii.

Claudiu Moroşan, fratele luptatotului Cătălin Moroşan, a fost reţinut în urmă cu 2 zile, pentru 24 de ore. El este acuzat că ar fi fost implicat într-o reţea de evaziune şi spălare de bani.

Procurorii DIICOT, alături de jandarmi au făcut 35 de percheziţii domiciliare în judul Iaşi, în Alba şi Bucureşti. Aceştia au ridicat peste 1 kg de aur, 50 mii de lei şi au fost instituite sechestre pe immobile şi autoturisme în valoare de 800 de mii euro.

Ar fi vorba de o reţea, care din 2012 ar fi creat un prejudiciu de 3 milioane de euro statului român. În reţea ar fi implicate peste 30 de persoane şi la care ar fi aderat şi fratele luptătorului Cătălin Moroşan, în 2013.

Guparea se ocupa cu tranzacţiile cu aur şi decontau fictive TVA. În acest dosar procurorii fac cercetări și pentru evaziune fiscală-decontări fictive de TVA- spălare de bani sau contrabandă şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Contactat telefonic, luptătorul Cătălin Moroşan, nu a vrut să comenteze situația în care se află fratele său.

Sursa: StirileProTV.ro

loading...

Comments are closed.