Politic

Funcția de Președinte al raionului Ialoveni, mărul discordiei dintre PAS și PPDA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Blocul ACUM pare să fi ajuns într-un punct mort privind desemnarea unui candidat comun la funcția de președinte al raionului Ialoveni, scrie Noi.MD

Potrivit unor surse, PPDA ar fi refuzat de două ori candidaturile înaintate de PAS, pentru ca ulterior, să decidă să susțină totuși una dintre acestea. O decizie finală urmează să fie luată în această seară.

Prima candidatură propusă în cadrul Blocului ACUM a fost cea a unui fost președinte al raionului – Mihai Silistraru de la PAS. Acesta nu a fost susținut, însă, de cei de la PPDA. Așa că a fost propusă o nouă candidatură, tot din interiorul PAS. Este vorba despre fostul primar al satului Puhoi, Petru Frunze, care a cîștigat alegerile din 24 februarie pe circumscripția numărul 37, unde ar urma să aibă loc alegeri repetate, la fel cu participarea unui candidat înaintat de pe listele Blocului ACUM, formațiunea PAS.

Cei de la PPDA nu s-au arătat mulțumiți nici de această candidatură și au decis să o accepte, într-un final, pe prima – cea a lui Mihai Silistraru. Informația a fost confirmată pentru TV8 de președinta PPDA Ialoveni, Victoria Marian Bogos și de Mihai Silistraru de la PAS. Cei doi au spus însă că reprezentanții PAS și PPDA se vor întîlni, din nou, în această seară, pentru a ”pune punctele pe i”.
loading...

Comments are closed.