Alte știri

Gafă de 25 de milioane de euro a lui Becali: Nu l-a ascultat pe Rădoi, acum regretă enorm!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Wesley Moraes (22 de ani) va ajunge la Aston Villa, contra sumei de 25 milioane de euro. Atacantul celor de la Club Brugge a fost la un pas de FCSB, în trecut, dar Becali a refuzat să plătească un milion de euro în schimbul vârfului, transmite Digisport.ro.

Un adevărat turn de control, la 191 cm, brazilianul are 32 de goluri marcate în 102 meciuri pentru belgieni. Acum e pregătit să facă pasul spre fotbalul mare, iar clubul din Brugge va primi o sumă impresionantă. Se vorbeşte de 25 milioane de euro, record absolut pentru formaţia belgiană. Va fi un record şi pentru Aston Villa, formaţie care a promovat în Premier League după un baraj cu Derby County.
 
”Sunt sigur că Wesley este la nivelul la care poate juca în Premier League. El poate fi mândru de ceea ce a realizat în ultimul an. Munceşte din greu şi este recompensat, dar ca să joci în Premier League trebuie să munceşti foarte mult în ficare zi”, a spus Ivan Leko, antrenorul lui Brugge.
 
Înainte de a se decide să dea curs ofertei formaţiei din Birmingham, fostă câştigătoare a Cupei Campionilor, Wesley Moraes a fost în atenţia lui Arsenal şi Bayern Munchen.
loading...

Comments are closed.