Alte știri

Gaik Vartanean: ”Cei care au decis să închidă 29 de secții de votare se tem de opinia cetățenilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu două zile înainte de alegeri, vor să lipsească 90 de mii de cetățeni moldoveni de dreptul la vot, a declarat deputatul PSRM Gaik Vartanean, în cadrul acțiuni de protest în fața clădirii Curții Supreme de Justiție, informează NTV

– Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este singura forță care luptă pentru drepturile fundamentale ale acestor oameni. Cei care au decis să închidă 29 de secții de votare se tem de opinia cetățenilor. Dar nu puteți priva 90 de mii de cetățeni de dreptul de a alege!”, a subliniat Vartanean la miting.

De remarcat faptul că anterior Igor Dodon a anunțat desfășurarea protestului de amploare împotriva deciziei antidemocratice și antistatale a Curții de Apel privind reducerea numărului de secții de votare în Transnistria.

– Partidele de dreapta și președintele lor trec orice linie și încalcă din nou Constituția țării, dar Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să apere drepturile constituționale ale poporului atât înainte, cât și după alegeri, în orice circumstanțe, a declarat Dodon.

Citește și: Igor Dodon a exprimat gratitudine colectivului de medici pentru munca depusă zilnic în lupta cu pandemia de COVID-19

loading...

Comments are closed.