Social

(galerie foto) Chișinăul în straie de sărbătoare! A fost deschis Orășelul Vesel

Pinterest LinkedIn Tumblr

Magia Sărbătorilor de iarnă continuă să bucure locuitorii și vizitatorii Capitalei. În această seară a fost lansat Orășelul Vesel din Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Cu această ocazie, zeci de părinți și-au adus picii pentru a se distra și a admira cel mai grandios orășel din țară.

Distracția a început cu parada Moș Crăciuneilor, veniți din mai multe zone ale țării. Copiii, dansatori profesioniști, au încins atmosfera în cadrul unui flash mob, iar organizatorii i-au premiat cu diplome de participare și mulțumire, transmite știrilocale.

Vizitatorii orășelului improvizat s-au delectat cu plăcinte calde, dulciuri și alte bunătăți, iar cei mici au avut parte de distracție maximă. Unii s-au dat pe Toboganul uriaș, adus tocmai din Italia, iar alții au făcut poze cu Moș Crăciun și s-au primblat cu mașinuțele.

Nu au lipsit nici colindele și muzica bună, iar atmosfera a fost incendiară. Pentru a dezmorți picioarele, oamenii s-au încins în horă.

Cei care nu au reușit să ajungă azi la eveniment, pot vizita orășelul în orice altă zi. Timp de câteva săptămâni, acolo vor fi organizate diverse activități pentru maturi și copiii.

 

loading...

Comments are closed.